ЗАКАЗАТЬ ФИЛЬМ☀СЕРИАЛ☀РЕКЛАМУ☀КЛИП☀ВИДЕОРОЛИК В ПРОДАКШН КОМПАНИИ КОЛИБРИ ФИЛЬМС. МЫ МОЖЕМ СНЯТЬ ФИЛЬМ ИЛИ ВИДЕОРОЛИК ЛЮБОЙ СЛОЖНОСТИ И В АЛМАТЫ, И В КАЗАХСТАНЕ, И ДАЖЕ ЗА ГРАНИЦЕЙ! ЗВОНИТЕ ☎ +7 701 760 5516 И ПОЛУЧИТЕ БЕСПЛАТНУЮ КОНСУЛЬТАЦИЮ!

Наши последние работы:

portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
Trigger

Khulan Chuluun

Хулан Чулуун

Khulan Chuluun

Actress, photomodel.

Date and place of birth:

30.05.1985., г. Kharkhorin, Mongolia.

Education: 

The National University of Mongolia, International Journalism, Bachelor of Arts (BA).

Acting courses, Moscow, Russia.

Courses of photo models “LOOK AGENCY”, Ulaanbaatar, Mongolia.

Filmography:

2005-2006 «Mongol» – Borte

2008-2009 «Lave» – AD

2010 «Zhenis semseri» – AD

2011 «Shal» – AD

2013 «Omir otkelderi» – AD

2015-2016 «Kazakh khanate» – Queen of the oirats

2016 «EPIC WARRIOR WOMEN: Episode 1st AMAZONS» – Samsi

Official site of Khulan Chuluun: Khulan.mn

line
UA-43881784-1