COLIBRI FILMS LLP is a film production company based in Almaty, Kazakhstan. We producing films. Feature films and documentaries. TVCs and commercials. Music videos. Corporate videos. Also COLIBRI FILMS one of the experienced film production companies and studios in Kazakhstan who provides film production services in Kazakhstan, Kyrgyzstan, Uzbekistan, Tadjikistan, Mongolia. We are providing a lot of film production services, here a some of them: organization of filming in Kazakhstan, film crew hire in Kazakhstan, fixer in Kazakhstan, location scouting in Kazakhstan, location manager in Kazakhstan, casting in Kazakhstan.

Trigger

Хулан Чулуун

Хулан Чулуун

Хулан Чулуун

Актриса, фотомодель.

Дата и место рождения:

30.05.1985., г. Каракорум, Монголия.

Образование: 

The National University of Mongolia, International Journalism, Bachelor of Arts (BA).

Курсы актерского мастерства, Москва, Россия.

Курсы фотомоделей «LOOK AGENCY», Улан-Батор, Монголия.

Фильмография:

2005-2006 «Монгол» — Борте

2008-2009 «Лавэ» — ассистент режиссера

2010 «Меч победы» — ассистент режиссера

2011 «Шал» — ассистент режиссера

2013 «Өмір өткелдері» — ассистент режиссера

2015-2016 «Казахское ханство» — Королева Ойратов

2016 «EPIC WARRIOR WOMEN: Episode 1st AMAZONS» — Самси

Официальный сайт Хулан Чулуун: Khulan.mn

line
UA-43881784-1